dimarts, 11 de febrer de 2014

Circo Máximo


Hola, em dic Marc Larraz de 4t d'ESO "A". A continuació us parlaré sobre l'obra Circo Máximo de Santiago Posteguillo. He arribat a conèixer aquest llibre gràcies a la recomanació que la Gemma ens va fer a classe. Volia que ens interesséssim més en com vivia la gent, els esclaus, emperadors... i com era l'època en la que l'emperador Marcus Ulpius Traianus governava. 
El llibre, com he comentat anteriorment, tracta sobre l'emperador Traianus i, paral·lelament, ens narra històries que es van enllaçant unes amb les altres. Algunes d'aquestes serien: el crimen incesti (un dels pitjors crims i dels més castigats) que consistia en mantenir relacions amb un home tot i ser serva de Vesta i haver jurat no tenir-les, un àuria i les seves curses a cavall, com uns profetes intenten combatre l'"Anticrist", la vida dels dacis (un poble fronterís amb Roma) i les seves batalles...
Finalment dir-vos que us recomano el llibre, ja que, es molt interessant i entretingut i, contínuament, deixa el capítol en el moment més emocionant i això provoca un gran interès per saber com acaba. 


Santiago Posteguillo, autor de Circo Máximo
1 comentari:

  1. Molt bé, Marc! Esperem que els teus companys llatins s'animin a llegir-la!

    ResponElimina